• We zijn weer open!!
  • Uniek in Reeuwijk!
  • Laat je varen!
  • Sloep met schipper
  • Geniet op het water!

Algemene voorwaarden SloephureninReeuwijk.nl

Voor iedere boeking gelden de Algemene voorwaarden van SloephureninReeuwijk.nl. Het is de verantwoordelijkheid van de contactpersoon die de tocht boekt onderstaande voorwaarden te delen met de rest van de groep waarmee de verantwoordelijkheid voor de groep en eventuele aansprakelijkheden bij de boeker ligt.

Het is alle gasten duidelijk dat de tocht geheel op eigen risico is en SloephureninReeuwijk.nl niet aansprakelijk is voor schade aan personen en/of materialen opgelopen tijdens de tocht onder begeleiding van de stuurman.

Alle gasten dienen zich daarom bewust te zijn van hun eigen verantwoordelijkheid. Onze stuurman zal uiterst voorzichtig te werk gaan en zich gedragen als een goede schipper. In geval van het bewust niet opvolgen van de instructies of ander onacceptabel gedrag kan worden overgegaan tot het stopzetten van de tocht. Alle schade die hieruit voortvloeit, wordt verhaald op de boeker.

 

Gezondheid en zwemdiploma

Alle gasten ouder dan 12 jaar hebben een zwemdiploma en geen beperkingen waardoor men niet kan zwemmen. Deelnemers met gezondheidsklachten dienen dit vooraf te melden aan de stuurman.

Kinderen zonder zwemdiploma zijn te allen tijde verplicht een zwem- en/of reddingsvest te dragen. In overleg zijn er (in beperkte mate) zwemvesten beschikbaar. 

 

Annuleren

Annuleren is tot 2 dagen vooraf kosteloos mogelijk. In geval van onvoorziene omstandigheden, zoals slecht weer, kan een reservering op het laatste moment worden geannuleerd. Er kan dan een andere dag worden gepland.

 

Betaling

Betaling graag 1 dag vooraf. SloephureninReeuwijk.nl stuurt bij voorkeur vooraf een Tikkie. Is er zonder goede reden geen betaling ontvangen, dan vervalt het recht van de reservering en kunnen annuleringskosten in rekening worden gebracht. Bij het niet komen opdagen zonder geldige reden op de dag zelf wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

Achteraf wordt berekend of er meerkosten zijn, zoals voor extra drinken. Het verzoek is dit direct na de vaartocht  te voldoen.  

Indien bovenstaande voorwaarden niet toereikend zijn, zullen wij in eerste instantie kijken naar de Voorwaarden huur vaartuigen Varen met schipper zoals die door HISWA hiervoor opgesteld zijn. Wij zijn geen HISWA-lid, maar respecteren deze organisatie.